Optreden SeniorenExpo “Koningshof” Veldhoven.

Vrijdagmorgen 18 januari om klokslag 9 uur gingen we ons verzamelen bij onze hoofdsponsor Michiels Woonstijl. De koffie stond daar klaar. Daarna stapten we met zijn allen in de klaarstaande bus. Wat gemakkelijk zeg.

Iedereen had snel zijn plekje gevonden. Marion gaf wat positieve tips en al snel kwamen we aan bij de mooie locatie van “Koningshof” te Veldhoven.

Ontvangen door een gastvrouw kregen we een afgesloten mooie ruimte om daar onze spullen achter te laten.

Om half 11 starten wij met ons éérste optreden. Daarna wisselden we af met het Maaslands Seniorenorkest en Gimmese Smart. Op een ruim podium met uitgetest geluidsapparatuur werden we uitgebreid aan het publiek aangekondigd. We keken uit op een grote goed gevulde zaal. Het zingen ging goed, met een fijne sfeer. Het publiek luisterde aandachtig en genoot duidelijk van onze zang. We kregen veel applaus. Na afloop nog volop lovende en positieve reacties. Wat een feest!

Tussendoor hebben we ook nog volop kunnen genieten van de exposanten op de senioren beurs, waar tussen de senioren aangeprezen artikelen ook nog prachtig werd gezongen, zoals Lya de Haas en MarieChristien.

Na ‘t 3e optreden rond 16.15 stond de bus al weer klaar voor de terugreis. Veilig werden we naar huis gebracht.

We kunnen terugkijken op een geslaagde middag bij de Senioren Expo te Veldhoven.

Het was voor De Molenzangers een gezellige muzikale middag. We hebben voor vele luisteraars een fijne muzikale bijdrage mogen leveren. Het was een muziekoptreden met een gouden randje.

Els Kepers