50 jarig huwelijksfeest Els en Ton Kepers

Op 1 april hebben we een ‘warm’ optreden verzorgd voor Els en Ton Kepers. Els is lid van ons koor en vierden samen met haar Ton op deze dag dat ze 50 jaar geleden in het huwelijk zijn getreden. De sfeer zat er prima in. Het was een fantastisch gezicht dat Els en Ton samen een dansje deden op het liedje  ‘de laatste dans’ en zelfs op ‘rood, rood, rood, rood zijn de rozen’,  met beide een roos in de hand. Zij hadden zélf een keuze gemaakt uit ons repertoire. Het dondert en bliksemt zorgde voor een vrolijk einde in de polonaise.

Het was een optreden waarmee “De Molenzangers” Els en Ton een leuke herinnering hebben bezorgt op hun gouden bruiloft.

 

Tonny IJpelaar

 

By |2017-05-08T09:11:17+00:00april 6th, 2017|Optredens|0 Comments

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.