Optreden Nierpatiënten vereniging Tilburg op 18-12-2016

De Nierpatiënten vereniging Tilburg heeft een gezellige, jaarlijks terugkerende middag georganiseerd voor al hun leden in “de Commanderie” te Tilburg. Het is een ontmoetingsmiddag waar de leden contact kunnen leggen en er onderling  kon worden bijgepraat.

De Molenzangers zorgde voor de vrolijke noot met liedjes zoals Blauwe korenbloemen, Sierra Madre del Sur en ‘t dondert en het bliksemt.

Natuurlijk mochten er, zo vlak voor de Kerst, geen kerstliedjes ontbreken. Van Alles wat ademt, Stille Nacht tot een heel gelukkig Kerstfeest. De rode Kerstmutsen die de Molenzangers hadden opgezet tijdens het zingen van de Kerstliederen droegen bij aan een warme sfeer die werd afgesloten met een heerlijk diner voor de gasten.

Tonny IJpelaar

 

By |2016-12-24T12:51:07+00:00december 24th, 2016|Optredens|1 Comment

One Comment

  1. Peter
    Peter 5 februari 2017 at 21:50 - Reply

    Raar eigenlijk dat niemand reageerd op deze toch leuke verhalen om weer eens terug te zien

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.